LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caiet de lectură și scriere creativă. Clasa a VII-a. Ce poți face cu o carte
  • LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caiet de lectură și scriere creativă. Clasa a VII-a. Ce poți face cu o carte

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caiet de lectură și scriere creativă. Clasa a VII-a. Ce poți face cu o carte

Marilena Şerban, Mădălina Vincene

Preţ: 20 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr.196 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Limba şi literatura română pentru clasa a VIl-a, aprobată prin ordinul de ministru nr. 5097 din 09.09.2009. Abordarea inedită a textelor din literatura pentru copii și tineret - clasică sau modernă, română sau universală - propusă de autoare îi va determina pe elevi să privească altfel studiul literaturii și gramatica, dar mai ales le va stimula curiozitatea și dorința de a citi mai mult.

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018  şi se regăseşte la poziţia nr.196 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizat
ă în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Limba şi literatura română pentru clasa a VIl-a, aprobată prin ordinul de ministru nr. 5097 din 09.09.2009.
Această colecţie este coordonată de Florentina Sâmihăian.

Abordarea inedită a textelor din literatura pentru copii și tineret - clasică sau modernă, română sau universală - propusă de autoare îi va determina pe elevi să privească altfel studiul literaturii și gramatica, dar mai ales le va stimula curiozitatea și dorința de a citi mai mult.

Însoțiți de echipa lecturii și a scrierii creative, elevii vor beneficia de abordări variate ale textului, de perspective multiple asupra acelorași teme, de aplicații ce le vor dezvolta vocabularul și de posibilități inedite de a se exprima liber, prin cuvânt sau desen.