LIMBA FRANCEZĂ. Caiet pentru clasa a VIII-a. L1 şi L2
  • LIMBA FRANCEZĂ. Caiet pentru clasa a VIII-a. L1 şi L2

LIMBA FRANCEZĂ. Caiet pentru clasa a VIII-a. L1 şi L2

Mariana Popa

Preţ: 22 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Caietul de limba franceză pentru clasa a VIII-a reprezintă un excelent instrument de lucru pentru exersarea limbii franceze și poate fi utilizat pentru ambele niveluri de studiu, L1 și L2, conținuturile fiecărui nivel fiind marcate distinct.

Caietul de limba franceză pentru clasa a VIII-a reprezintă un excelent instrument de lucru pentru exersarea limbii franceze și poate fi utilizat pentru ambele niveluri de studiu, L1 și L2, conținuturile fiecărui nivel fiind marcate distinct.

În acest fel, profesorul are posibilitatea de a lucra pe același auxiliar didactic la clase cu nivel de studiu diferit, reactualizând cunoștințele de nivel L2 pentru a trece la cunoștințe de nivel superior (L1), dacă nivelul de pregătire și motivarea elevilor permit acest lucru. Pentru (auto)verificare, elevii pot consulta cheia exercițiilor din final.

 

 

 
Vă recomandăm şi