LIMBA FRANCEZĂ. Caiet pentru clasa a V-a. L1 şi L2

Mariana Popa

Preţ: 22 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
Caietul de limba franceză pentru clasa a V-a reprezintă un excelent instrument de lucru pentru exersarea limbii franceze și poate fi utilizat pentru ambele niveluri de studiu, L1 și L2, conținuturile fiecărui nivel fiind marcate distinct.

Lucrarea a fost avizată de Ministerul Educaţiei în sesiunea iunie-august 2021, conform rezultatelor comunicate la https://rocnee.eu/manualeauxiliare/auxiliare-rezultate-evaluare-iunie-august-2021.html
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Limba modernă 1Clasele a V-a - a VIII-a. Limba franceză, aprobată prin ordin al ministrului nr. 3393/28.02. 2017, şi cu programa şcolară în vigoare pentru Limba modernă 2. Clasele a V-a - a VIII-a. Limba franceză, aprobată prin ordin al ministrului nr. 3393/28.02. 2017.

Acest caiet se adresează elevilor din clasa a V-a care studiază limba franceză - nivel L2 (începători, anul I de studiu) şi/sau nivel (avansaţi, anul III de studiu).

Caietul respectă conţinuturile tematice, gramaticale şi de comunicare solicitate de programa şcolară de limba franceză pentru clasa a V-a şi poate fi utilizat în clasă ca material auxiliar, complementar manualelor de limba franceză, dar şi acasă, ca material de lucru individual, cheia exerciţiilor oferind posibilitatea controlului şi (auto)verificării.


Vă recomandăm şi