LIMBA FRANCEZĂ. Caiet pentru clasa a V-a. L1 şi L2

Mariana Popa

Preţ: 20 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Pentru comenzi care depasesc stocul disponibil afisat va rugam sa ii contactati telefonic pe agentii nostri de vanzari: 021.796.73.85
Caietul de limba franceză pentru clasa a V-a reprezintă un excelent instrument de lucru pentru exersarea limbii franceze și poate fi utilizat pentru ambele niveluri de studiu, L1 și L2, conținuturile fiecărui nivel fiind marcate distinct.

Lucrarea a fost avizată de Ministerul Educaţiei în sesiunea iunie-august 2021, conform rezultatelor comunicate la https://rocnee.eu/manualeauxiliare/auxiliare-rezultate-evaluare-iunie-august-2021.html
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Limba modernă 1Clasele a V-a - a VIII-a. Limba franceză, aprobată prin ordin al ministrului nr. 3393/28.02. 2017, şi cu programa şcolară în vigoare pentru Limba modernă 2. Clasele a V-a - a VIII-a. Limba franceză, aprobată prin ordin al ministrului nr. 3393/28.02. 2017.

Acest caiet se adresează elevilor din clasa a V-a care studiază limba franceză - nivel L2 (începători, anul I de studiu) şi/sau nivel (avansaţi, anul III de studiu).

Caietul respectă conţinuturile tematice, gramaticale şi de comunicare solicitate de programa şcolară de limba franceză pentru clasa a V-a şi poate fi utilizat în clasă ca material auxiliar, complementar manualelor de limba franceză, dar şi acasă, ca material de lucru individual, cheia exerciţiilor oferind posibilitatea controlului şi (auto)verificării.