Evaluarea națională la finalul clasei a II-a. Comunicare în LIMBA ROMÂNĂ. Teste și bareme

Monica Radu

Preţ: 33 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr.299 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin ordinul nr.3418 din 19.03.2013. Testele au fost concepute pe baza programei în vigoare și sunt însoțite de baremele de corectare, ceea ce permite evaluatorului să urmarească eficient nivelul de formare a competențelor de bază ale școlarului.

Prezentul auxiliar fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr3022 din 08.01.2018 şse regăseşte la poziţia nr.299 din anexa Ordinului.

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin ordinul nr.3418 din 19.03.2013.

Caietul se adresează elevilor de clasa a II-a, cadrelor didactice și părinților. Testele au fost concepute pe baza programei în vigoare și sunt însoțite de baremele de corectare, ceea ce permite evaluatorului să urmarească eficient nivelul de formare a competențelor de bază ale școlarului.

Atât textele de Citit, cât și cele de Scris, se vor parcurge în câte 25 de minute, cu o pauză de 10 minute între ele.
Testele pentru Citit au ca suport atât texte literare, cât și non-literare.
Testele pentru Scris vizează scrierea funcțională și imaginativă - cu respectarea anumitor convenții ale limbajului scris - și/sau comunicarea scrisă în diferite situații.

 

 
Vă recomandăm şi