Bacalaureat. MATEMATICĂ M3
  • Bacalaureat. MATEMATICĂ M3

Bacalaureat. MATEMATICĂ M3

Filiera tehnologică, toate profilurile și specializările

Marian Andronache, Dinu Şerbănescu, Marius Perianu, Cătălin Ciupală, Emil Ciolan, George Mihai

Preţ: 33 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Lucrarea este avizată de M.E.N. în sesiunea august- septembrie 2018, conform rezultatelor comunicate de C.N.E.E. la http://www.rocnee.eu/auxiliaredidactice. Matematică pentru bacalaureat. M3. Filiera tehnologică, toate profilurile și specializările.

Lucrarea este avizată de M.E.N. în sesiunea august- septembrie 2018, conform rezultatelor comunicate de C.N.E.E. la http://www.rocnee.eu/auxiliaredidactice.
Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa de Bacalaureat în vigoare pentru disciplina Matematică şi vizează competenţele specifice şi conţinuturile prevăzute de aceasta (Anexa nr. 2 la Ordinul ministrului Educaţiei Naţionale nr. 4430/29.08.2014), pentru filiera tehnologică, toate profilurile şi specializările.

Ediţia de faţă a lucrării Matematică pentru Bacalaureat:

este în conformitate cu programa de Bacalaureat pentru filiera tehnologică, toate profilurile şi specializările;
conţine o recapitulare a materiei,prin teme de sinteză grupate în trei capitole, corespunzătoare subiectelor I, II şi III din fiecare variantă de subiect: Algebră/Geometrie (clasele IX - X), Algebră (XI - XII) şi Analiză matematică (XI - XII); în cadrul fiecărei teme, se regăsesc definiţii, formule,teoreme şi proprietăţi,însoţite de exemple semnificative;
include, în medie, te 40 de exerciţii şi probleme, pentru temele corespunzătoare subiectului I, şi te 50 de exerciţii şi problemepentru temele corespunzătoare subiectelor II şi III;
propune 15 teste similare, ca tematică şi grad de dificultate, subiectelor oficiale date la Bacalaureat în ultimii cinci ani (2014- 2018), însoţite de rezolvări, cu baremeş50 de teste de antrenamenturmate de indicaţii de rezolvare şi soluţii complete.

Vă recomandăm şi