Bacalaureat. LITERATURĂ ROMÂNĂ. Cartea definitivă
  • Bacalaureat. LITERATURĂ ROMÂNĂ. Cartea definitivă

Bacalaureat. LITERATURĂ ROMÂNĂ. Cartea definitivă

Monica H. Columban, Horia Corcheș, Victoria Gal, Marilena Lascăr, Maria Lupu, Liliana Paicu

Preţ: 33 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 217 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa de Bacalaureat în vigoare pentru disciplina Limba şi literatura română, aprobată prin anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4923/2013.

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 217 din anexa Ordinului. 

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa de Bacalaureat în vigoare pentru disciplina Limba şi literatura românăaprobată prin anexa nr2 la Ordinul ministrului
educa
ţiei naţionale nr. 4923/2013. 

Selecția operelor literare, organizate în lucrare pe principiul cronologic, a fost realizată în concordanță cu programele școlare de liceu și cu precizările programei pentru examenul de bacalaureat, având în vedere criteriul reprezentativității pentru epoci, curente literare și specii literare, ca și faptul de a aparține, pe cât posibil, unuia dintre autorii canonici recomandați.

De asemenea, au fost alese operele literare care ar fi putut constitui suportul pentru elaborarea eseurilor la proba scrisă a examenului de bacalaureat.Vă recomandăm şi