Evaluarea națională 2018. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.
  • Evaluarea națională 2018. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Evaluarea națională 2018. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Mihail Stan, Florin Ioniţă, Marilena Lascăr

Preţ: 5 lei
Disponibilitate: Disponibilă
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 214 din anexa Ordinului. Spre deosebire de majoritatea lucrărilor de profil, cartea de față reprezintă un ghid complet de pregătire individuală pentru evaluarea națională.

Această lucrare a fost realizată îconformitate cu programa şcolară aprobată prin ordinul ministrului educaţiei, cercetării şinovării nr4431/2014

 

 

Spre deosebire de majoritatea lucrărilor de profil, cartea de față reprezintă un ghid complet de pregătire individuală pentru evaluarea națională.


Complet deoarece, în opinia autorilor, este important nu doar să înveți conținuturile prevăzute de programă, ci și să le utilizezi corect și creativ în condiții de examen. Răspunzând celor mai frecvente întrebări ale elevilor, autorii deconspiră, astfel, mici secrete despre cum trebuie citite subiectele și baremele de notare, pentru o raportare adecvată la cerințe. Parcurgând un asemenea ghid, învățarea devine mai ușoară și mai eficientă, asigurând succesul candidaților.

Lucrarea cuprinde, de asemenea:

• cele mai importante noțiuni teoretice, în prezentări concise și clare (atât noținile gramaticale, cât și noțiunile de teorie literară);

• 40 de teste soluțiile acestora;

• programa școlară pentru examen.

 

Vă recomandăm şi