Evaluarea națională. Pregătire. Limbă și comunicare. Clasa a V-a
  • Evaluarea națională. Pregătire. Limbă și comunicare. Clasa a V-a

Evaluarea națională. Pregătire. Limbă și comunicare. Clasa a V-a

Florin Ioniţă, Florentina Sâmihăian, Maria Ioniţă, Ana Gabriela Dragomirescu

Preţ: 22 lei
Disponibilitate: Disponibilă
AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Volumul de față reprezintă un auxiliar didactic care contribuie la dezvoltarea competenței de lectură a elevilor de clasa a V-a, nu doar pentru a face față cu brio examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VI-a, ci și pentru a deveni cititori experimentați, care să poată beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

 

Volumul de față reprezintă un auxiliar didactic care contribuie la dezvoltarea competenței de lectură a elevilor de clasa a V-a, nu doar pentru a face față cu brio examenului de evaluare națională de la finalul clasei a VI-a, ci și pentru a deveni cititori experimentați, care să poată beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.

Itemii variați (cu alegere duală și multiplă, de asociere, de completare, cu răspuns scurt, compuneri libere etc.) și descriptorii de evaluare au fost construiți conform componentelor fundamentale ale literației în domeniul lecturii, așa cum sunt definite acestea în Cadrul de referință PISA pentru lectură.Vă recomandăm şi